Το Santorini Arts Factory στην Βλυχάδα και η Compania Flamenca Sentimientos στην Αθήνα, ενώνουν τις δυνάμεις τους και στοχεύουν να μονιμοποιήσουν την διδασκαλία της τέχνης του flamenco στην Σαντορίνη.

Η καταξιωμένη καθηγήτρια και χορεύτρια φλαμένκο Ισαβέλλα Γαλαίου, με καταγωγή από τον Πύργο, μετά την ίδρυση και επιτυχή πορεία και εξέλιξη επί 11 χρόνια της Compania Flamenca Sentimientos στην Αθήνα σε ότι αφορά την αυθεντική μορφή της τέχνης του flamenco, αναλαμβάνει εξˊολοκλήρου την διδασκαλία και την διάδοση της τέχνης και στην Σαντορίνη, με μαθήματα και δράσεις κάθε σαββατοκύριακο στο αγαπημένο και φιλόξενο Santorini Arts Factory.

Τα μαθήματα ξεκινούν το σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαρτίου 2017.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων είναι :

Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Μαρτίου
* Βασική Εκπαίδευση *

α) Flamenco για παιδιά | 12.30-13.30
Απευθύνεται σε μαθητές από 5 μέχρι και 12 ετών
Κόστος : 5 ευρώ / ώρα (χωρίς φπα)

β) Flamenco για γονείς και παιδιά | 13.30-14.30
Χορεύουμε ζευγάρι μαζί με τα παιδιά μας.
Κόστος : 8 ευρώ το ζευγάρι/ ώρα (χωρίς φπα)

γ) Χορογραφία flamenco αρχαρίων | 14.30-15.30
Κόστος : 5 ευρώ/ ώρα (χωρίς φπα)

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017
* Εξτρά Εκπαίδευση *

1) Τεχνική Manton | 15.30-16.30
Οι συμμετέχουσες θα πρέπει να έχουν μαζί τους μεγάλο σάλι ή μεγάλη μαντήλα
Κόστος : 5 ευρώ (χωρίς φπα)

2) Τεχνική Βεντάλιας | 16.30-17.30
Οι συμμετέχουσες θα πρέπει να έχουν μαζί τους μια βεντάλια, οποιουδήποτε μεγέθους.
Κόστος : 5 ευρώ (χωρίς φπα)

3) Ρυθμολογία-Palmas (παλαμάκια) | 17.30-18.30
Κόστος : 5 ευρώ (χωρίς φπα)

4) Ρυθμολογία-Baston (μπαστούνι) | 18.30-19.30
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα μπαστούνι ξύλινο
Κόστος : 5 ευρώ (χωρίς φπα)

5) Τεχνική Καστανιέτας | 19.30-20.30
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν καστανιέτες.
Κόστος : 5 ευρώ (χωρίς φπα)

Ο αριθμός συμμετεχόντων σε κάθε τάξη είναι περιορισμένος.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και λίστα αναμονής.
Οι συμμετέχοντες στην νέα ομάδα φλαμένκο της Σαντορίνης, θα λαβαίνουν μέρος σε διάφορα χορευτικά δρώμενα με κίνητρο την διάδοση της τέχνης.
Όποιος/α επιθυμεί αξεσουάρ ή παπούτσια φλαμένκο, μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας με την Ισαβέλλα Γαλαίου.

Για Συμμετοχές, Πληροφορίες και Απορίες επικοινωνήστε στο 6971847751 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στηρίζουμε όλοι την τέχνη του flamenco στο νησί μας .... γιατί.... του ταιριάζει... μας ταιριάζει! ;-)     

 

Σε οποιαδήποτε γωνιά της γης υπάρχει η λέξη flamenco, κάπου δίπλα της, υπάρχει το όνομα ενός από τους σπουδαιότερους χορευτές της ιστορίας της.... το όνομα του Antonio Canales.

Σαράντα χρόνια διεθνή καριέρα και αναγνωρισιμότητα, συνεργασίες με θρυλικούς καλλιτέχνες, διδασκαλίες στις καλύτερες σχολές παγκοσμίως αλλά και στην δική του σχολή στην Μαδρίτη, εμφανίσεις στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου και στα πιο σημαντικά φεστιβάλ, πρωταγωνιστής σε ιστορικές ταινίες για το flamenco, κάτοχος αναρίθμητων βραβείων από το ισπανικό κράτος για την πολυετή προσφορά του στην τέχνη, καθηγητής και μέντορας πολλών σημαντικών χορευτών και χορευτριών....

Στην Ελλάδα της κρίσης, όπου η τέχνη του flamenco ανθίζει και οι μαθητές μας επενδύουν αναζητώντας την γνώση, την εμπειρία και την συνέπεια από εμάς, αποφασίσαμε να τους το προσφέρουμε, έχοντας ως μόνιμο καθηγητή στην κομπανία μας, τον σπουδαίο και πολύ σημαντικό Antonio Canales, διαμορφώνοντας το πρόγραμμα της σχολής μας, ξεκινώντας από τον Ιούλιο με μαθήματα προετοιμασίας σε ότι αφορά την τεχνική του και τον τρόπο του, δωδεκάωρα μαθήματα μαζί του κάθε δύο μήνες και μαθήματα μελέτης της διδασκαλίας του κατά την διάρκεια του εκπαιδευτικού έτους 2017-2018.